- Kalkan / ÜzümlüKonum
- 2Misafir Sayısı
- 1Yatak Sayısı
- 2Oda Sayısı
- 1Banyo Sayısı
Villa Yağmur
Antalya'nın en sakin ve Akdeniz koylarının masmavi büyüleyiciliğine sahip bölgesi Kalkan'ın Üzümlü mevkiinde yer almaktadır. Etrafını saran çam ve sedir ormanlarının, kusursuz maki iklimiyle birleştiği; sonunun hep sonsuz maviliklere eriştiği konumuyla kusursuz bir tatil isteyen balayı çiftlerimizin her anını özel ve unutulmaz kılmaktadır. Patara plajı, Kaputaş Plajı, Saklıkent Kanyonu, Gizlikent Şelalesi gibi turistik alanlara yakınlığıyla da trafiğe takılmadan etrafı keşfedecekleri bir tatil imkanı sunmaktadır.
1 yatak odası, 1 banyo tuvalet bulunan villamız 2 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Şirin ve güneşin keyfini tüm gün kusursuz bir doğa içerisinde sürebileceğiniz 30 m2 büyüklüğünde korunaklı havuzu, Ultra lüks ve zevkle döşenmiş mobilyaları, bahçe oturma takımı, barbekü, bahçe salıncağı ve ebeveyn odasında jakuzisi bulunmaktadır. Balayı çiftlerimize özel bir deneyim yaşatan villamız; kusursuz bir tatil için tasarlandı.
NOT: Bu evin resimleri sitemizde yer alan diğer evlerin resimleri gibi görüntüyü ekrana sığdırmak amacıyla, geniş açılı lens ve profesyonel fotoğraf makinaları ile çekilmektedir. Bu nedenle resimler üzerinde yer alan objeler gerçeğinden daha büyük olarak görülebilmektedir.
NOT : Doğa içerisinde bulunan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Ancak yine de çevrede kelebek, böcek, sinek vb. bulunma ihtimali bulunmaktadır.
- 1 Çift Kişilik Yatak
- 1 Jakuzi
- 1 Banyo/WC
- TV
- 2 Komodin
- Elbise dolabı
- Makyaj Masası
- Klima
- Özel Havuz
- Korunaklı Havuz
- Havuz Tipi
- Dikdörtgen
- Havuz Ölçüleri
- Uzunluk: 8 mt
- Genişlik: 4,5 mt
- Derinlik: 1.55 mt
- Yok
- Yok
- Alarmlı
- Bahçe Mobilyası
- Barbekü (Mangal)
- Full Beyaz Eşyalı
- Her Odada Klima
- Jakuzi
- Klima
- Otopark / Park Yeri
- Saç Kurutma Makinesi
- WiFi (İnternet)
- Özel Yüzme Havuzu
- Elektrik Kullanımı
- Su Kullanımı
- İnternet
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Tüpgaz
- Giriş Temizliği
- Giriş Saati: 16:00Çıkış Saati: 10:00
- Sigara İçilmez
- Evcil Hayvan Giremez
- Parti Düzenlenemez
- Çocuklara Uygun (2-12)
- Bebeklere Uygun (0-2)
- İptal şartlarını görmek için
- Hasar Depozitosu: 3.000 TL€ 81£ 67$ 84
Hasar depozitosu villaya girişte ekstra olarak alınır ve villadan çıkış yaparken bir hasar olmaması durumunda geri iade edilir.
Yapmış olduğunuz ön rezervasyonunuz, sizden önce ve ya sonra yapılan rezervasyona dikkat edilerek alınması uygundur. Tarihler arasında boşluk olması durumunda rezervasyonunuz onaylanmayacaktır. Onay belgeniz gönderildiği taktirde rezervasyonunuz onaylanmış olacaktır.
- Müsait
- Ödeme Bekliyor
- Dolu
- Giriş
- Çıkış
- Restaurant500 mt
- Sağlık Merkezi10 km
- Plaj20 km
- Havalimanı150 km
- Market750 mt
- Merkez10 km
- Durak5 km
- Otogar10 km